Aquest servei està obert els dies festius i caps de semana.

Disposem d'un recinte acollidor, on hi trobarà un espai lúdic, amb taules, focs, ajardinaments, animals en captivitat, cafeteria , agrobotiga de proximitat Km 0 i bodega de vins a granel i caves.

Podrà gaudir d'un dia en família o en bona companyia al aire lliure, amb taules sota cobert, focs i llenya a la seva disposició, el preu per persona és de 6€ llenya inclòsa mentre que quan és temporada alta (setmana santa, calçotades...) el preu és de 7€ per persona, els nens menors de tres anys no paguen. Per reservar taula cal trucar al 93 897 02 22.

Hi ha aparcament gratuit privat, lavabos i proximitat al centre del poble, ajuntament i el bosc...

Pensem, que el paisatge més acollidor, és el de la natura.

Com Reservar Taula

Al 93 897 02 22 pot trucar tant per resoldre qualsevol dubte com per a reservar. 

L'únic que haura de portar és el menjar per coure a la barbacoa.
L'únic que haura de portar és el menjar per coure a la barbacoa.

Si vosté desitja venir a les nostres instal·lacions amb la familia o els amics ha de trucar al 93 897 02 22 on l'atendrem amablement i pendrem nota de la reserva.

Normalment es reserva la mateixa setmana (els primers dies) tot i que si van amb colles grans és recomendable trucar abans ja que sovint la disponibilitat s'esgota.

Disposem dels nostres caves en fresc, de refrescs (aigua, cocacola, cervesa, fanta, aquarius, nestea...), i d'un servei de cafeteria a partir de les 3 de la tarda.

Les graelles, les paelles i les pinçes, es lloguen al moment.